ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τhe Pink Floyd Tribute Band!

Λunatics

Πέμπτη 20 Ιουλίου

Faliro Summer Theater

20 Ιουλίου 2023 στο Faliro Summer Theater μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη με την μουσική των Pink Floyd!

Μια ονειρική εμπειρία με τους Λunatics την δίκη μας Tribute Band των Pink Floyd, μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε άλλη διάσταση.

Οι Λunatics από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Στο Faliro Summer Theater θα μας περιμένουν με όλα αυτά τα υπέροχα κομμάτια των Pink Floyd που όλοι έχουμε αγαπήσει παρουσιάζοντας κομμάτια από τα έργα των Pink Floyd « The Piper At The Gates Of Dawn – Obscured By Clouds – Atom Heart Mother – Meddle – A Saucerful Of Secrets – Wish you Were Here – Animals – The Wall  και The Dark Side of the Moon που κλείνει φέτος 50 χρόνια από την κυκλοφορία του !

Με την συναρπαστική σκηνική παρουσία τους οι Λunatics, τα ειδικά φώτα και οπτικά εφέ και τις προβολές, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει το κοινό.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά την αίσθηση των αυθεντικών συναυλιών των Pink Floyd, αναπαράγοντας με ακρίβεια τον ήχο, την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που έκανε το συγκρότημα τόσο αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

Αν είστε θαυμαστές της μουσικής των Pink Floyd και αναζητάτε μια εμπειρία που θα σας ταξιδέψει πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου, αυτή η συναυλία είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ενωμένοι γύρω από τη μουσική, θα ζήσουμε μια νύχτα γεμάτη ενθουσιασμό και μαγεία.

www.thelunatics.gr

George Makaris (Guitar & Vocals)

Nikos Korpas Kamarianos (Keys)

Michael Apartoglou (Bass & Vocals)

Haris Anagnostou (Drums)

Dimi Spela (Vocals – Ac.Guitar – Percussion)

Anastasia Meg (Vocals)

Info

Λunatics – Pink Floyd Tribute Band!

Πέμπτη 20 Ιουλίου – Έναρξη 21:30

Faliro Summer Theater

*Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Πληροφορίες : 210 9213310

Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.

Τιμές εισιτηρίων:

Καθήμενοι 15€
Όρθιοι 12€

Εισιτήρια προπωλούνται

Φυσικά σημεία:

*Τις ημέρες των εκδηλώσεων 10:30 – 22:30 (μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων τα εκδοτήρια εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της ημέρας)

Τηλεφωνικά στο 2109213310


Οδηγίες προς Faliro Summer Theater – Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο 17564