ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΟΡΧΗΣΤΡΑ “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”

FALIRO SUMMER THEATER

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

«Τα λαϊκά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη»

Γλυκερία- Κώστας Μακεδόνας- Άγγελος Θεοδωράκης- Νικηφόρος Βαλτινός- Γρηγόρης Βαλτινός

Μια ορχήστρα με μεγάλο όνομα και καταξιωμένους ερμηνευτές ανεβαίνει στη σκηνή του Faliro Summer Theater για μία αξέχαστη μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη!

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τις μοναδικές ερμηνείες της Γλυκερίας, του Κώστα Μακεδόνα, Άγγελου Θεοδωράκη, Νικηφόρου Βαλτινού και του Γρηγόρη Βαλτινού και τους εξαιρετικούς μουσικούς, γνώστες του έργου του Μίκη Θεοδωράκη, θα ταξιδέψει το κοινό στον υπέροχο κόσμο της μουσικής του μεγάλου συνθέτη.

Τραγούδια μέσα από τα οποία ο λαός μας έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του, αλλά και την εθνική περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, για τον έρωτα, τον χορό, το τραγούδι.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μαζί με την Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Άγγελο Θεοδωράκη, τον Νικηφόρο Βαλτινό και τον Γρηγόρη Βαλτινό θα πραγματοποιήσει μια μοναδική μουσική παράσταση, αξέχαστη σε όλους.

INFO

«Τα λαικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη»

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου – Ώρα έναρξης : 21:00 

Faliro Summer Theater 

*Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
Πληροφορίες : 210 9213310
Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.

Τιμή Εισιτηρίων : 
VIP: 30€  – Α Ζώνη: 25€ – Β Ζώνη: 20€  – Γ Ζώνη: 15€ 

Εισιτήρια προπωλούνται:

Online: https://www.viva.gr/tickets/music/ta-laika-tragoudia-tou-miki-theodoraki-glykeria-kostas-makedonas-aggelos-theodorakis-nikiforos-baltinos-grigoris-baltinos/

Φυσικά καταστήματα

*Τις ημέρες των εκδηλώσεων 10:30 – 22:30 (μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων τα εκδοτήρια εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της ημέρας)

Τηλεφωνικά210 9213310

Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1997 από μουσικούς-συνεργάτες του συνθέτη, γνώστες του έργου του.
Η πρώτη εμφάνιση της Ορχήστρας έγινε στο Θέατρο Αιξωνή της Γλυφάδας, τον Ιούνιο του 1997.
Έκτοτε, η Ορχήστρα πραγματοποίησε πολλές συναυλίες, συμπράττοντας με καταξιωμένους αλλά και με νεότερους καλλιτέχνες.
Έχει δώσει συναυλίες σε θέατρα, μουσικές σκηνές, γήπεδα και ανοιχτούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα μέχρι τα πλέον απομακρυσμένα χωριά της επικράτειας, καθώς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
Επί πλέον, έχει οργανώσει και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες, σε συνεργασία με συμφωνικές ορχήστρες και χορωδίες, συχνά υπό τη διεύθυνση του συνθέτη.
Ακόμη η Ορχήστρα συμμετέχει σε εκδηλώσεις για την ειρήνη, την καταπολέμηση του ρατσισμού και των ναρκωτικών, τους φυλακισμένους, την οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα», έχοντας ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα κοινωνικά θέματα.
Στόχος της Ορχήστρας είναι η ανάδειξη του συνολικού έργου του Μίκη Θεοδωράκη και προσπαθεί να τον επιτύχει με ποικίλους τρόπους, όπως συναυλίες, παραστάσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις και ηχογράφηση δίσκων.
Επίσης, η προβολή και η εξοικείωση του έργου σημαντικών ποιητών, όπως ο Γιάννης Ρίτσος, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Μανώλης Αναγνωστάκης και πολλών άλλων.
Τέλος, η προσπάθεια να αναδειχθεί η σύνδεση που υπάρχει μεταξύ των λαϊκών και λυρικών έργων με τη συμφωνική μουσική του συνθέτη.

Μουσικοί :
Μανώλης Καραντίνης, μπουζούκι – Ευαγγελία Μαυρίδου, πιάνο
Ξενοφών Συμβουλίδης, όμποε, φλογέρες, μπαγλαμάς
Νίκος Γκιόλας, κιθάρα – Αρτέμης Σαμαράς, βιόλα
Λευτέρης Γρίβας, ακορντεόν – Θεόδωρος Κουέλης, μπάσο
Νίκος Σκομόπουλος, ντραμς – Στέφανος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης, κρουστά.

Άγγελος Θεοδωράκης, τραγούδι

Ηχοληψία : Μιχάλης Αλεξάκης, Σάκης Καρασαρίνης
Φωτισμοί, χειρισμός προβολικών : Βασίλης Αζίσης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη, καλλιτεχνικός διευθυντής
Sophie Hayes, συντονισμός, υπεύθυνη παραγωγής


Οδηγίες προς Faliro Summer Theater – Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο 17564


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ